//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Berchem (Antwerpen)
  4. »
  5. Tina ANTONSEN

Tina ANTONSEN, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»""Happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony." Mahatma Gandhi."

Ik wil je bijstaan om het beste uit jezelf te halen. Ik weet dat jij je doel kunt bereiken al je terug energie hebt in je werk en/of thuis. Als jij je goed voelt en in flow leeft, lukt alles weer. Bewust en zinvol aandacht geven aan de dingen die ertoe doen om je terug op de juiste weg te zetten. Focus op de juiste dingen. Je staat er niet alleen voor. We doen dit samen en kijken waar je energielekken zitten en waar je energie van krijgt. We kennen het allemaal. Soms worden we geleefd. Soms zitten we niet meer aan het stuur. We verliezen energie en alles loopt niet zoals we het zouden willen. Dit ken ik. Dit heb ik ook meegemaakt. Ik weet hoe het voelt en weet dat er een weg is om dit aan te pakken. "There is a way forwards". Ik ben een coach met een eigen of misschien wel “eigenwijze”stijl. “What you see is what you get”. “Walk your talk”. Daadkracht en zorgzaamheid zijn twee eigenschappen die je bij me kunt terugvinden. Mijn liefde voor mensen, entrepreneurship en levensenergie spelen een grote rol in mijn training en coaching. Ik motiveer, inspireer en begeleid personen die verandering willen creëren. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komen hier goed van pas. Zorg dat je een plan hebt, anders wordt je een onderdeel van andermans plan.

Tussen 50 en 60 jaar oud

3 jaar ervaring

Nederlands/Frans

Loopbaancoach

Master Certified Coach

Tina aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

ICF Master Certified Coach is gespecialiseerd in Executive coach / Personal coach / Teamcoach

Sleutelwoorden

50+/60+/Carrière/Competenties/Conflicthantering/Delegeren/Executive coaching/Leiderschap/Leiderschap(-sontwikkeling)/Persooonlijke ontwikkeling/Stress/Time-management/Work-life balans/Zelfontplooiing

Locatie

Berchem (Antwerpen) / Wilrijk (Antwerpen)

Hoe is Tina als persoon?

Insights

Groen is de kleur die het Insights profiel van Tina weergeeft

Groen zijn de mensen die net als geel overwegend relatie georiënteerd zijn, maar dan introvert. Dit zijn de introverte voelers. Een informele houding is belangrijk en een groen persoon sterkt een team door zeker te stellen dat de persoonlijke relaties tussen collega´s goed blijft. Groene mensen ervaren stress wanneer mensen oneerlijk behandeld worden, waarden in het geding komen. Zij reageren daarop door zich terug te trekken, koppig te reageren of weerstandig op te stellen. Om groene mensen uit de stressvolle situatie te helpen is het belangrijk om het vertrouwen terug te winnen.

Profiel van Tina

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Tina vinden?

Vertrek vanaf:


Borsbeeksebrug 34, 2600 Berchem (Antwerpen)

Kleine Doornstraat , 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Meer informatie over de beschikbaarheden

Neem een kijkje op mijn website (www.managercoach.be) en krijg toegang tot mijn agenda via de knop "graag een gratis adviesgesprek". Je kunt me ook mailen: info@managercoach.be of bellen: 0473572275

Neem contact op met TinaToon Contactgegevens

0473572275

www.managercoach.be

https://www.linkedin.com/company/manager-coach-tina-antonsen/

Contacteer Tina ANTONSEN

  0473572275

  info@managercoach.be

  www.managercoach.be

  Linkedin