//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Veldegem
  4. »
  5. Siska Gunst

Siska Gunst, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»"Jouw Well-being is prioriteit op mijn to-do lijst"

Het coachingstraject is een zeer persoonlijke coaching waarbij er vertrokken wordt van jouw unieke situatie, je eigen kennis en inzicht. Ik zet in op inzicht in je situatie. Hierdoor openen zich mogelijkheden om je gedrag te veranderen. Je leert om de touwtjes in handen te nemen, jouw verantwoordelijkheid te dragen voor je leven. We kiezen samen een traject die aansluit bij jouw vragen. Een coachee kiest voor mij voor mijn *uitgebreide kennis en ervaring *integriteit *eerlijke en directe communicatie *inzicht en analyse *warme persoonlijkheid *niet-beoordelende houding Ik ben psychotherapeut, coach en yogateacher. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Graag sta ik je bij in je eigen proces naar verandering. Met warme zorg help ik jou bij het verwerken van emoties. De gesprekken brengen nieuwe inzichten, wat het mogelijk maakt anders om te gaan met de moeilijkheden op jouw levensweg of in je loopbaan, je relatie of je gezin. Daarnaast brengt lichaamswerk zoals yoga en hartcoherentie je bewustzijn naar een hoger niveau.

Tussen 40 en 50 jaar oud

10 jaar ervaring

Nederlands/Frans

Loopbaancoach

Siska aanvaardt loopbaancheques

Locatie

Veldegem

Hoe is Siska als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Siska is een Architect (INTJ)

Verbeeldingsrijke en strategische denkers, die overal een plan voor hebben.

INTJ's zijn over het algemeen zowel strategisch en conceptueel als innovatief, onafhankelijk en logisch. Ze kunnen ook veeleisend maar ook bedachtzaam zijn. INTJ-types willen intellectueel uitgedaagd worden en werken graag in een besluitvaardige en doelgerichte omgeving. De kans om samen te werken met een expert in zijn of haar vakgebied, pakt een INTJ met beide handen aan. INTJ's zijn vaak te vinden wetenschappelijke of technische omgevingen, bijvoorbeeld in wetgeving of automatisering.
Rol modellen: Colin Powell, Elon Musk

Insights

Groen is de kleur die het Insights profiel van Siska weergeeft

Groen zijn de mensen die net als geel overwegend relatie georiënteerd zijn, maar dan introvert. Dit zijn de introverte voelers. Een informele houding is belangrijk en een groen persoon sterkt een team door zeker te stellen dat de persoonlijke relaties tussen collega´s goed blijft. Groene mensen ervaren stress wanneer mensen oneerlijk behandeld worden, waarden in het geding komen. Zij reageren daarop door zich terug te trekken, koppig te reageren of weerstandig op te stellen. Om groene mensen uit de stressvolle situatie te helpen is het belangrijk om het vertrouwen terug te winnen.

Enneagram

Het enneagram profiel van Siska is een helper, verzorgende adviseur (Type 2)

De helper is oprecht betrokken bij anderen. Hij of zij voelt haarscherp aan wat anderen voelen of nodig hebben. De helper kan anderen goed ondersteunen en motiveren. In de regel staat de helper klaar als iemand anders hem of haar nodig heeft. In de ogen van anderen heeft de helper veel waardering nodig en kan hij of zij zich opdringen. Volgens het enneagram wordt de helper gedreven door trots. Hij of zij heeft veel aandacht nodig. Andere namen die worden gegeven aan de helper; gever, assistent of ondersteuner
Rol modellen: Prinses Diana, Lionel Ritchie

Profiel van Siska

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Siska vinden?

Vertrek vanaf:


Koning Albertstraat 109, 8210 Veldegem

Meer informatie over de beschikbaarheden

Maandag tot Vrijdag

Neem contact op met SiskaToon Contactgegevens

+32 498 46 32 13

http://www.praktijktriade.be