//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Alken
  4. »
  5. Sabine Baptist

Sabine Baptist, loopbaancoach bij «Sterk Op Je Werk»"Zelfkennis als basis voor zelfsturing"

In mijn aanpak staat IDENTITEIT, dus JIJ centraal. Weten wat je écht drijft, wie je bent en waar je voor staat, stelt je in staat te ontwikkelen in je eigen leiderschap én daadkracht en dat op jouw manier. Met aandacht geef je dan richting aan je eigen leven. Als coach trek ik aan wat mij energie geeft: "mensen en hun eigenaardigheden". De energie die ik hierbij krijg, geef ik 'daar waar het raakt' graag terug aan de ander. Want als het raakt, ontstaat er beweging die je in staat stelt het stuur van je leven weer zelf in handen te hebben en te houden. Ik ben een warme vrouw die van kleins af aan geboeid is door mensen. Waarom doen we wat we doen? Waarom doen we bepaalde dingen niet? Wat zorgt ervoor dat we geregeld het stuur van ons eigen leven in handen geven van anderen of laten bepalen door de situatie? Enz. Begrijpen, analyseren en vervolgens helpen zijn werkwoorden die me in beweging houden. Ik bracht het grootste deel (25 jaar) van mijn carrière door in de geestelijke gezondheidszorg. Ik evolueerde er van begeleider tot directeur. Hierbij waren mijn passie, gedrevenheid en de wens het verschil te maken, mijn grootste drijfveren. Later werkte ik enkele jaren als HR Manager. Om vervolgens mijn droom waar te maken: de creatie van mijn eigen zelfstandige praktijk. Ik ben ook mama van 3 prachtige kinderen die intussen verspreid over het land op kot zitten en zelf als maar meer hun stuur in handen nemen. In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in bloemen en planten, mozaïek en allerlei boeken over zelfontplooiing, zelfvertrouwen, zelfsabotage......eigenlijk alles wat me een dieper inzicht geeft in ons als mens. Verder trek ik er graag op uit met mijn man en hond.

Tussen 50 en 60 jaar oud

16 jaar ervaring

Nederlands/Engels

Loopbaancoach

Professional certified coach

Sabine aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

ICF Professional certified coach is gespecialiseerd in Assertiviteitscoach / Executive coach / Life coach / Mental coach / Personal coach / Teamcoach

Sleutelwoorden

Assertiviteit/Authenticiteit/Betrokkenheid/Burn-out/Carrière/Carrière-switch/Carrière-wending/Chaos/Conflicthantering/Eigen zaak/Evenwicht/Executive coaching/Faalangst/HSP/Leiderschap/Leiderschap(-sontwikkeling)/Perceptieverruiming/Persoonlijke groei/Persooonlijke ontwikkeling/Relatie-(problemen)/Scheiding/Stress/Verdriet/Zelfontplooiing/Zelfvertrouwen/Zelfzorg

Locatie

Alken

Hoe is Sabine als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Sabine is een Advocaat (INFJ)

Stil en mystiek, maar toch enorm inspirerende en onvermoeibare idealisten.

INFJ's zijn vaak meelevend, idealistisch en fantasierijk en dromerig. Ook zijn ze gevoelig en gereserveerd. INFJ-types werken vaak graag voor organisaties met een humanitair doel en een reputatie voor integriteit. Ze halen voldoening uit het ontwikkelen van innovatieve programma's of diensten en bij te dragen aan de geestelijke behoeften van mensen. Aantrekkelijke beroepen voor INFJ's zijn leraar, sociaal werker of kunstenaar.
Rol modellen: Martin Luther King, Nelson Mandela

Enneagram

Het enneagram profiel van Sabine is een romanticus, creatieve individualist (Type 4)

De romanticus heeft gevoel voor schoonheid en kunst. De romanticus is vaak artistiek en wil zich vaak onderscheiden. De romanticus is op zoek naar het ongewone, het afwijkende. In de ogen van anderen is de romanticus weinig realistisch en vaak ontevreden. Ook kunnen zij als emotioneel ervaren worden. Volgens het enneagram worden romantici gedreven door nijd. Ze voelen zich aangetrokken tot datgene wat ze niet hebben. Andere namen die worden gegeven aan de romanticus; individualist, artiest of verdieper.
Rol modellen: Angelina Jolie, Prince

Profiel van Sabine

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Sabine vinden?

Vertrek vanaf:


Heiligenbornstraat 44, 3570 Alken

Meer informatie over de beschikbaarheden

Alle werkdagen van 9u tot 21u en occasioneel op zaterdagvoormiddag. Ik werk op aanvraag ook vanuit Leuven (researchpark).

Neem contact op met SabineToon Contactgegevens

0498704511

http://mindtogrow.be/

https://www.linkedin.com/in/sabine-baptist-freelancecoachandhr/

Contacteer Sabine Baptist

  0498704511

  sabine@mindtogrow.be

  http://mindtogrow.be/

  Linkedin