//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Oostkamp
  4. »
  5. Rebecca Van Overbeke

Rebecca Van Overbeke, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»"Op een kruispunt van beslissingen is het soms een steun te weten dat anderen daar ook zijn langsgekomen"

Ik heb een spontane, open, nuchtere en eerlijke manier van aanpak. Concreet werken rond het dagelijkse leven, in het hier en nu, vind ik belangrijk. Met de nodige humor én ernst. Je kan terecht in mijn praktijk te Oostkamp, maar ik werk ook via videocall, afhankelijk van waar jij je het best bij voelt. Ik vertrek vanuit jouw vraag. Samen met jou ga ik op zoek naar wat voor jou de beste aanpak en manier is om een kruispunt te trotseren. Dat kan gaan van begeleiding, coaching tot therapie... ..of loopbaancoaching natuurlijk! Hierin ga ik op zoek naar hoe jouw loopbaanwensen vorm kunnen krijgen: - Ordenen van ideeën en gedachten - Aanpak van gevoel van hoge werkdruk, stress of overprikkeling - Ondersteuning communicatie met collega’s of oversten - Balans vinden werk en privé - Structureren en aanpakken van taken en doelstellingen Iedereen is welkom, vanaf 16 jaar. Daarnaast heb ik een bijkomende affiniteit voor mensen binnen het autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking (of hun netwerk) en werk ik in mijn praktijk ook mee aan activeringstrajecten via GTB. Ik ben Rebecca, geboren in 1983, partner en (plus)moeder van twee. Mijn interesses liggen in muziek en theater. In 2005 en 2006 behaalde ik de diploma’s Bachelor in het Sociaal Werk en Bachelor in de Toegepaste Psychologie (Ipsoc, Kortrijk). Ik ben volop bezig in de opleiding tot Oplossingsgericht Cognitief Systeemtherapeut (Korzybski, Brugge). Aanvankelijk was ik anderhalf jaar tewerkgesteld in het buitengewoon onderwijs. Sinds 2008 werk ik in het West-Vlaams Consultatiebureau voor Diagnostiek en Zorg (WVCB-DIASS+), beter gekend als ‘Het Consultatiebureau’. Ik werk mee aan diagnostiek voor autisme, AD(H)D en/of verstandelijke beperking en ondersteun in de aanvragen voor een Persoonsvolgend Budget voor het VAPH.

Tussen 30 en 40 jaar oud

2 jaar ervaring

Nederlands/Engels

Loopbaancoach

Associate certified coach

Rebecca aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

ICF Associate certified coach is gespecialiseerd in Burnout coach

Sleutelwoorden

50+/60+/Autisme/Burn-out/Chaos/Competenties/Conflicthantering/Depressie/Familie/Introvert/Klankbord/Perfectionisme/Persoonlijke groei/Relatie-(breuk)/Rust/Scheiding/Welbevinden/Work-life balans/Zelfzorg

Locatie

Oostkamp

Hoe is Rebecca als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Rebecca is een Verdediger (ISFJ)

Zeer toegewijde en warme bewakers, die altijd klaar staan om hun geliefden te verdedigen.

ISFJ's zijn georganiseerd, praktisch en geduldig, maar ook betrouwbaar en loyaal. Bovendien zijn ISFJ's geduldig en begripvol. ISFJ-types willen zich graag thuis voelen op het werk en vinden het prettig samen te werken met mensen die wat voor elkaar over hebben en elkaar helpen. ISFJ's werken graag in functies, waarbij loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel worden beloond. Bijvoorbeeld in de gezondheidszorg of in de administratieve of sociale sector.
Rol modellen: Beyoncé, Kate Middleton

Insights

Groen is de kleur die het Insights profiel van Rebecca weergeeft

Groen zijn de mensen die net als geel overwegend relatie georiënteerd zijn, maar dan introvert. Dit zijn de introverte voelers. Een informele houding is belangrijk en een groen persoon sterkt een team door zeker te stellen dat de persoonlijke relaties tussen collega´s goed blijft. Groene mensen ervaren stress wanneer mensen oneerlijk behandeld worden, waarden in het geding komen. Zij reageren daarop door zich terug te trekken, koppig te reageren of weerstandig op te stellen. Om groene mensen uit de stressvolle situatie te helpen is het belangrijk om het vertrouwen terug te winnen.

Enneagram

Het enneagram profiel van Rebecca is een vragensteller, loyale bewaker (Type 6)

De vragensteller staat bekend om zijn kritische vragen en verbeeldingskracht. De vragensteller is iemand die pro-actief denkt. De vragensteller is doorgaans betrokken en loyaal. Hij of zij heeft de moed om lastige zaken ter discussie te stellen. De vragensteller heeft behoefte aan veel informatie. Volgens het enneagram wordt de vragensteller gedreven door angst. Vragenstellers houden graag controle en zijn hardwerkend. Andere termen voor de vragensteller zijn; advocaat van de duivel, scepticus, loyalist of verlichter.
Rol modellen: Julia Roberts, Rudi Vranckx

Profiel van Rebecca

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Rebecca vinden?

Vertrek vanaf:


Kortrijksestraat 121, 8020 Oostkamp

Meer informatie over de beschikbaarheden

woensdag, donderdag of 's avonds (in overleg)

Neem contact op met RebeccaToon Contactgegevens

0474/912511

http://www.praktijkhetkruispunt.be

https://www.linkedin.com/in/rebecca-van-overbeke-0a84ba14b/