//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Brugge
  4. »
  5. Lotte Sierens

Lotte Sierens, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»"Wacht niet op geluk. Ga het tegemoet."

Doorheen de jaren ontwikkelen we als mens. Onze behoeften veranderen, net als onze waarden en normen. Ook op werkvlak verschuiven onze wensen en verlangens. Waarom blijven we dan plakken of zitten we vastgeroest in onze werksituatie? Waarom komen we niet uit onze comfortzone en zetten we de stap naar wat we echt willen, waardoor we ons wel goed in ons vel voelen? Graag ga ik samen met jou op ontdekkingsreis naar wat echt belangrijk is voor jou. Als oplossingsgerichte coach werk ik vanuit jouw toekomst. Wat wil jij? Op welke manier wil jij jouw doelen bereiken? Ik ga heel praktisch te werk. We maken samen een concreet actieplan op om jouw doelen te bereiken. Aan de hand van dit actieplan coach en motiveer ik jou en ben ik als het ware die stok achter de deur. Als oplossingsgerichte coach met een holistische visie geloof ik sterk dat heel wat aspecten in ons leven onvermijdelijk verbonden zijn met elkaar. Ik bekijk dan ook het volledige plaatje met jou vanuit een persoonlijke aanpak met een open houding en respect voor wie jij bent & behandel jouw loopbaanvraag met de nodige discretie. Met veel enthousiasme en passie begeleid ik je naar meer plezier, zin en positieve energie!

Tussen 30 en 40 jaar oud

3 jaar ervaring

Nederlands/Engels

Loopbaancoach

Professional certified coach

Lotte aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

ICF Professional certified coach is gespecialiseerd in Life coach / Mental coach / Personal coach

Sleutelwoorden

Assertiviteit/Carrière-switch/Carrière-wending/CV/Delegeren/Efficiëntie/Eigen zaak/Motivatie/Motivatiebrief/Persoonlijke groei/Persooonlijke ontwikkeling/Sollicitatiebrief/Sollicitatieskills/Stress/Structuur/Time-management/Work-life balans/Zelfvertrouwen/Zelfzorg

Locatie

Gent / Eeklo / Brugge

Hoe is Lotte als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Lotte is een Bevelhebber (ENTJ)

Moedige, verbeeldingsrijke en wilskrachtige leiders, die altijd een weg vinden - of er één maken.

ENTJ's zijn vaak gestructureerd en uitdagend. Ook zijn ze strategisch ingesteld en stellen ze veel vragen. ENTJ's zijn niet bang om moeilijke beslissingen te nemen om doelen te bereiken en vinden het leuk complexe problemen op te lossen. Ze komen het beste tot hun recht in een snelgroeiende en competitieve omgeving, waarin het bereiken van doelen wordt beloond en ze steeds voor nieuwe uitdagingen worden gesteld. ENTJ's zijn aangetrokken tot leiderschaps- en managementfuncties, waarbij de analytische vermogens worden uitgedaagd.
Rol modellen: Steve Jobs, Margeret Thatcher

Profiel van Lotte

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Lotte vinden?

Vertrek vanaf:


Ingelandgat 1, 9000 Gent

Oostveldstraat 1, 9900 Eeklo

Diamantslijpersstraat 8-003, 8000 Brugge

Meer informatie over de beschikbaarheden

Van maandag tot en met zaterdag: overdag & avond

Neem contact op met LotteToon Contactgegevens

+32 467 00 36 71

http://www.lottesierens.com

https://www.linkedin.com/in/lotte-sierens-9b785a14a/