//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Gent
  4. »
  5. Lidewei Beel

Lidewei Beel, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»"If you don't like where you are, move. You are not a tree."

Ik ben Lidewei, gecertificeerd (loopbaan)coach, pedagoog en vormingsmedewerker. Ik hou ervan mensen te zien groeien en deel uit te maken van hun veranderingsproces. Mijn coachingsstijl is hands-on, resultaatgericht en allesbehalve zweverig. We vertrekken vanuit je specifieke vraag en zoeken naar wat jij écht wil. Ik luister, daag je uit, hou je een spiegel voor en stimuleer je tot actie. Het kan gaan over conflicten op het werk, heroriëntering van job of de balans tussen werk en privé. Ook jouw sterktes en valkuilen, vaardigheden, waarden en timemanagement kunnen aan bod komen. Benieuwd? Contacteer me en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. doortastend, open, flexibel, op maat, persoonlijk en warm Ik ben Lidewei Beel, loopbaanbegeleider en life en stress coach. Ik begeleid eveneens starters, zelfstandigen en ondernemers met autisme/adhd in Gent en Gentbrugge. Ik ben integer, warm, enthousiast, gedreven, toegewijd en leergierig. Ik werk ontzettend graag met mensen. Je krijgt resultaatgerichte, no-nonsense, concrete coaching. Begeleiding waarbij ik helder communiceer en mezelf als coach overbodig maak zodra het kan. Mijn favoriete quote: Dream big. Start small. but most of all… START! (Simon Sinek)

Tussen 30 en 40 jaar oud

10 jaar ervaring

Nederlands

Loopbaancoach

Lidewei aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

Loopbaancoach is gespecialiseerd in Life coach

Sleutelwoorden

ADD/ADHD/Autisme/Burn-out/Carrière-switch/Carrière-wending/Effectiviteit/Motivatie/Overzicht/Persooonlijke ontwikkeling/Stress/Time-management

Locatie

Gentbrugge / Gent

Hoe is Lidewei als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Lidewei is een Consul (ESFJ)

Buitengewoon verzorgende, sociale en populaire mensen, die altijd klaarstaan om te helpen.

ESFJ's zijn vaak warm en dankbaar, maar ook georganiseerd, extravert en ondersteunend. Ook zijn ze realistisch en loyaal. ESFJ's komen het beste tot hun recht in een omgeving met een familie-achtige sfeer, met vriendelijke mensen die om elkaar geven. Ze vinden het leuk nauw samen te werken met klanten en collega's en de waarde van een product, dienst of project te communiceren. ESFJ's zullen zich veelal aangetrokken voelen tot functies in de kinderzorg, verpleging, het onderwijs of in religieuze organisaties.
Rol modellen: Bil Clinton, Jennifer Lopez

Insights

Rood is de kleur die het Insights profiel van Lidewei weergeeft

Rood zijn de extraverte denkers. Hun sterktes bevinden zich in het objectief denken, het kunnen scheiden van taak en persoon en ze zijn bovendien competitief. Rode mensen zijn vastberaden om resultaten te bereiken en kunnen een team zeer effectief aansturen door middel van het geven van opdrachten. Stresssituaties voor rode mensen ontstaan door een gebrek aan focus of wanneer het te lang duurt voor er een beslissing gemaakt wordt. In een stress situatie worden ze ongeduldig, geïrriteerd. Het is belangrijk om ze dan controle te geven door snel een beslissing te (laten) nemen.

Profiel van Lidewei

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Lidewei vinden?

Vertrek vanaf:


Robert Rinskopflaan 36, 9050 Gentbrugge

Herderstraat 1A, 9000 Gent

Meer informatie over de beschikbaarheden

weekdagen

Neem contact op met LideweiToon Contactgegevens

+32 476 32 22 58

http://www.licoaching.be

https://www.linkedin.com/in/lideweibeel/

Contacteer Lidewei Beel

  +32 476 32 22 58

  info@licoaching.be

  http://www.licoaching.be

  Linkedin