//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Geraardsbergen
  4. »
  5. Dominieke Van den Bossche

Dominieke Van den Bossche, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»"Ik help mensen keuzes maken zodat ze het leven kunnen creëren waarvan ze dromen."

Ik luister naar jouw (loopbaan)vraag. En dan gaan we aan de slag met verschillende tools en opdrachten, zodat je te weten komt wat jouw talenten en competenties zijn. Ik hou van een aanpak waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt, zodat je jouw eigen levenspad kan stappen. Ik help mensen om keuzes te maken zodat ze het leven kunnen creëren waarvan ze dromen. Je bent bij mij aan het goede adres als je in actie wil komen om keuzes te maken die jou voldoening geven in het leven... Ik ben verpleegkundige en heb jaren in het onderwijs gestaan. Sinds 2008 begeleid ik mensen zodat ze dichter bij de kern van zichzelf komen. Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding, stressmanagement, burn-out-coaching en rouwtherapie. Ik bied eveneens trajecten aan waarbij je leert om je eigen leven te creëren. Je kan bij mij ook terecht voor opstellingen: business-, familie- en trauma-opstellingen. Meer info vind je op: www.innerlijketransformatie.com www.rouwtherapie.com www.stressaanpak.be

Tussen 40 en 50 jaar oud

13 jaar ervaring

Nederlands

Loopbaancoach

Dominieke aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

Loopbaancoach is gespecialiseerd in Burnout coach / Opstellingen / Systeemcoach / Wandelcoach

Sleutelwoorden

Burn-out/Carrière-switch/Carrière-wending/Eigen zaak/HSP/Motivatie/Overlijden/Persoonlijke groei/Persooonlijke ontwikkeling/Rouw/Scheiding/Stress/Verdriet/Verlies/Work-life balans/Zingeving

Locatie

Geraardsbergen / Lennik

Hoe is Dominieke als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Dominieke is een Campagnevoerder (ENFP)

Enthousiaste, creatieve en sociaal vrije geesten, die altijd een reden vinden om te lachen.

ENFP's zijn vaak vriendelijk, expressief, innovatief en energiek. De ideale werkomgeving voor ENFP's is een omgeving waarin creativiteit wordt gestimuleerd en beloond en teamwerk belangrijk wordt gevonden. Ook vinden ze het prettig om met verschillende mensen samen te werken, met name om ze te ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling. ENFP's voelen zich vaak aangetrokken tot functies in coaching, ontwikkeling en onderwijs of tot creatieve beroepen of hebben een religieuze roeping.
Rol modellen: Will Smith, Meg Ryan

Insights

Groen is de kleur die het Insights profiel van Dominieke weergeeft

Groen zijn de mensen die net als geel overwegend relatie georiënteerd zijn, maar dan introvert. Dit zijn de introverte voelers. Een informele houding is belangrijk en een groen persoon sterkt een team door zeker te stellen dat de persoonlijke relaties tussen collega´s goed blijft. Groene mensen ervaren stress wanneer mensen oneerlijk behandeld worden, waarden in het geding komen. Zij reageren daarop door zich terug te trekken, koppig te reageren of weerstandig op te stellen. Om groene mensen uit de stressvolle situatie te helpen is het belangrijk om het vertrouwen terug te winnen.

Enneagram

Het enneagram profiel van Dominieke is een romanticus, creatieve individualist (Type 4)

De romanticus heeft gevoel voor schoonheid en kunst. De romanticus is vaak artistiek en wil zich vaak onderscheiden. De romanticus is op zoek naar het ongewone, het afwijkende. In de ogen van anderen is de romanticus weinig realistisch en vaak ontevreden. Ook kunnen zij als emotioneel ervaren worden. Volgens het enneagram worden romantici gedreven door nijd. Ze voelen zich aangetrokken tot datgene wat ze niet hebben. Andere namen die worden gegeven aan de romanticus; individualist, artiest of verdieper.
Rol modellen: Angelina Jolie, Prince

Profiel van Dominieke

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Dominieke vinden?

Vertrek vanaf:


Groteweg 82, 9500 Geraardsbergen

Kroonstraat 78, 1750 Lennik

Meer informatie over de beschikbaarheden

Op afspraak, tijdens de week

Neem contact op met DominiekeToon Contactgegevens

0032 495 28 65 95

www.stressaanpak.be

https://www.linkedin.com/in/dominieke-van-den-bossche-b5279878/

Contacteer Dominieke Van den Bossche

  0032 495 28 65 95

  dominieke@pygmalion2.be

  www.stressaanpak.be

  Linkedin