//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Antwerpen
  4. »
  5. Deborah Linger

Deborah Linger, loopbaancoach bij «Pygmalion loopbaancoaching»"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf."

Elke weg is anders. Elk pad is uniek. Net als jij. Soms kom je op dat punt dat je heel even vastloopt... of net niet. Daar kan ik je als coach begeleiden. Wat je van mij mag verwachten is is dat ik luister zonder oordeel, toegankelijk ben, de vraag achter de vraag stel en je stimuleer bij het vinden van je eigen oplossingen. Mijn no-nonsens aanpak is steeds positief geladen, praktisch en gericht op resultaat. Ik spiegel, confronteer en plaats zaken in een ander perspectief. Aan de hand van een waaier tools en opdrachten gaan we samen op ontdekkingstocht om jouw pad weer helder te krijgen. Met ruime HR ervaring ( > 20 jaar) in mijn rugzak, en vanuit eigen ondervinding, zie ik hoe belangrijk zelfinzicht is voor het maken van bewuste keuzes en draagkracht in je (werk)leven. Mensen begeleiden op hun pad is de rode draad doorheen mijn eigen loopbaan als P&O adviseur en Coach in verschillende ondernemingen. Wie weet spreek ik jou binnenkort.

Tussen 40 en 50 jaar oud

9 jaar ervaring

Nederlands/Engels

Loopbaancoach

Deborah aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

Loopbaancoach is gespecialiseerd in Assertiviteitscoach / Bemiddeling / Life coach / Personal coach / Teamcoach / Wandelcoach

Sleutelwoorden

Bore-out/Carrière/Carrière-switch/Carrière-wending/Competenties/CV/Eigen zaak/LinkedIn/Motivatie/Motivatiebrief/Personal branding/Persoonlijke groei/Persooonlijke ontwikkeling/Work-life balans/Zelfontplooiing

Locatie

Antwerpen

Hoe is Deborah als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Deborah is een Bevelhebber (ENTJ)

Moedige, verbeeldingsrijke en wilskrachtige leiders, die altijd een weg vinden - of er één maken.

ENTJ's zijn vaak gestructureerd en uitdagend. Ook zijn ze strategisch ingesteld en stellen ze veel vragen. ENTJ's zijn niet bang om moeilijke beslissingen te nemen om doelen te bereiken en vinden het leuk complexe problemen op te lossen. Ze komen het beste tot hun recht in een snelgroeiende en competitieve omgeving, waarin het bereiken van doelen wordt beloond en ze steeds voor nieuwe uitdagingen worden gesteld. ENTJ's zijn aangetrokken tot leiderschaps- en managementfuncties, waarbij de analytische vermogens worden uitgedaagd.
Rol modellen: Steve Jobs, Margeret Thatcher

Insights

Rood is de kleur die het Insights profiel van Deborah weergeeft

Rood zijn de extraverte denkers. Hun sterktes bevinden zich in het objectief denken, het kunnen scheiden van taak en persoon en ze zijn bovendien competitief. Rode mensen zijn vastberaden om resultaten te bereiken en kunnen een team zeer effectief aansturen door middel van het geven van opdrachten. Stresssituaties voor rode mensen ontstaan door een gebrek aan focus of wanneer het te lang duurt voor er een beslissing gemaakt wordt. In een stress situatie worden ze ongeduldig, geïrriteerd. Het is belangrijk om ze dan controle te geven door snel een beslissing te (laten) nemen.

Enneagram

Het enneagram profiel van Deborah is een vragensteller, loyale bewaker (Type 6)

De vragensteller staat bekend om zijn kritische vragen en verbeeldingskracht. De vragensteller is iemand die pro-actief denkt. De vragensteller is doorgaans betrokken en loyaal. Hij of zij heeft de moed om lastige zaken ter discussie te stellen. De vragensteller heeft behoefte aan veel informatie. Volgens het enneagram wordt de vragensteller gedreven door angst. Vragenstellers houden graag controle en zijn hardwerkend. Andere termen voor de vragensteller zijn; advocaat van de duivel, scepticus, loyalist of verlichter.
Rol modellen: Julia Roberts, Rudi Vranckx

Profiel van Deborah

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Deborah vinden?

Vertrek vanaf:


Baron Dhanislaan 20, 2000 Antwerpen

Meer informatie over de beschikbaarheden

ma-di-do en vr op afspraak- en via online coaching.

Neem contact op met DeborahToon Contactgegevens