//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Leest
  4. »
  5. Carole Cammaert

Carole Cammaert, loopbaancoach bij «A-Lissome»"Elke dag is een nieuwe kans"

HR is altijd “mijn ding” geweest. Werken met mensen en voor mensen is hetgeen mij energie geeft. Mijn doel is meer plaats geven aan het individu; ruimte geven om zichzelf te zijn.  Waarom is loopbaancoaching dan echt mijn passie geworden? Het is coachen die me heeft gebracht waar ik vandaag ben en daar ben ik onmetelijk gelukkig om. Dankzij de inzichten die ik verworven heb, voel ik me eindelijk in balans met mijn waarden. Die balans heeft er ook voor gezorgd dat mijn leven één geheel is geworden; ik kan mijn waarden laten doorvloeien in mijn professioneel en privéleven. Dat is, voor mij, mijn geluk. Die ervaring, die wil ik jou laten beleven zodat jij er jouw unieke ervaring kan van maken. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je inzicht krijgt in jouw potentieel er een hele nieuwe wereld zal opengaan. Een vuur zal aangewakkerd worden, één waarvan je misschien niet vermoedde dat die er was. Verandering brengt steeds de nodige uitdagingen met zich mee. Vallen en opstaan, het is ok. We deden het als kind, waarom niet als volwassene?  Ik ben er om naar je te luisteren, in vertrouwen en met respect, vragen te stellen die je zullen doen stilstaan bij zaken waarvoor je anders de tijd niet zou nemen of misschien wilt nemen.  We wandelen samen en ik begeleid je zodat je het bos door de bomen terug kan zien.  Wat je uiteindelijk ook kiest te doen, wat het resultaat ook is, het is JOUW resultaat en ik kijk er ongelooflijk naar uit die samen met jou te ontdekken! Ik geloof niet dat je volledige controle kan hebben over je leven. Sommige dingen overkomen je en soms word je meegevoerd door de stroom. Ik vind het belangrijk om mijn coachees te laten inzien dat ze over de veerkracht beschikken om levensgebeurtenissen het hoofd te bieden en dat er wel keuzes zijn, ook wanneer ze die niet zien. Het gaat erom je kansen te doen zien, die te benutten en een (meer)waarde voor jezelf te creëren. Kort door de bocht, je wordt ondernemer van je leven. Vrouw, mama, eeuwige student en constant in beweging. Dit somt me op in een notendop. Het is wanneer ik mama ben geworden dat het me duidelijk is geworden dat ik mijn pad moest volgen, op welke manier dan ook. Coachen is niet alleen wat ik doe, het is ook een levenswijze geworden. Bewuster omgaan met mezelf, met anderen, met situaties die zich voordoen in het leven en hoe ik beslis erop te reageren. En ik vind het ontzettend verrijkend!

Tussen 30 en 40 jaar oud

3 jaar ervaring

Nederlands/Frans/Engels

Loopbaancoach

Carole aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

Loopbaancoach is gespecialiseerd in Equicoach / Life coach / Mental coach

Sleutelwoorden

Carrière/Persoonlijke groei/Zelfzorg

Locatie

Leest / Weerde

Hoe is Carole als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Carole is een Bemiddelaar (INFP)

Poëtische, aardige en altruïstische mensen, die altijd blij zijn om een goed doel te steunen.

INFP's zijn vaak flexibel, spontaan, maar ook bedachtzaam en beheerst. Ook zijn ze fantasierijk en ontwikkelingsgericht. INFP's krijgen voldoening door anderen te helpen zich te ontwikkelen en te leren. Ze uiten hun creativiteit via schrijven en beeldende kunst. Ze vinden het prettig werk te doen dat betekenis heeft en samen te werken met mensen die hun normen en waarden delen. INFP's kiezen vaak voor beroepen in de hulpverlening of persoonlijke ontwikkeling of voor een bestaan als schrijver of kunstenaar
Rol modellen: Shakespeare, Johnny Depp

Insights

Groen is de kleur die het Insights profiel van Carole weergeeft

Groen zijn de mensen die net als geel overwegend relatie georiënteerd zijn, maar dan introvert. Dit zijn de introverte voelers. Een informele houding is belangrijk en een groen persoon sterkt een team door zeker te stellen dat de persoonlijke relaties tussen collega´s goed blijft. Groene mensen ervaren stress wanneer mensen oneerlijk behandeld worden, waarden in het geding komen. Zij reageren daarop door zich terug te trekken, koppig te reageren of weerstandig op te stellen. Om groene mensen uit de stressvolle situatie te helpen is het belangrijk om het vertrouwen terug te winnen.

Enneagram

Het enneagram profiel van Carole is een levensgenieter, entertainende optimist (Type 7)

De levensgenieter is doorgaans charmant en opgewekt. Hij of zij weet van het leven te genieten. Ze zien altijd kansen en hebben vaak een verfrissende kijk op zaken. In hun enthousiasme raken ze echter ook vrij snel verveeld. Ze maken niet altijd alles af. Op anderen kunnen ze oppervlakkig overkomen. Volgens het enneagram wordt de levensgenieter gedreven door gulzigheid. Ze leggen zich liever niet vast en houden zo veel mogelijk opties open. Andere termen voor de levensgenieter zijn; hedonist, vernieuwer, generalist of dromer.
Rol modellen: Tina Turner, Robin Williams

Profiel van Carole

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Carole vinden?

Vertrek vanaf:


Elleboogstraat 39, 2811 Leest

Heidestraat 93, 1982 Weerde

Meer informatie over de beschikbaarheden

Maandag 9u tot 15u Dinsdag 9u tot 15u & 18u tot 20u Donderdag 9u tot 15u Vrijdag 13u tot 17u Zaterdag 9u tot 12u

Neem contact op met CaroleToon Contactgegevens