//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Kuurne
  4. »
  5. Barbara Van Wonterghem

Barbara Van Wonterghem, loopbaancoach bij «YourCoach»"Stralen van binnenuit! (Shine from Inside Out) "

Zeer individueel. Ik start meestal met een intake gesprek ter kennismaking. Daarna gaan we SAMEN aan de slag! Ervaringsdeskundige in burn-out en voor de loopbaancoaching, heb zelf 20 jaar aan het hoofd gestaan van een middel groot (familie)bedrijf. Ik ben Barbara Van Wonterghem, life / burn-out & loopbaancoach met een eigen praktijk in Kuurne (Kortrijk). Daarnaast geef ik ook relaxatie behandelingen ( relaxatie massage & reiki ).

Tussen 40 en 50 jaar oud

1 jaar ervaring

Nederlands

Loopbaancoach

Professional certified coach

Barbara aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

ICF Professional certified coach is gespecialiseerd in Life coach / Mental coach

Sleutelwoorden

Angst/Burn-out/Stress

Locatie

Kuurne

Hoe is Barbara als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Barbara is een Campagnevoerder (ENFP)

Enthousiaste, creatieve en sociaal vrije geesten, die altijd een reden vinden om te lachen.

ENFP's zijn vaak vriendelijk, expressief, innovatief en energiek. De ideale werkomgeving voor ENFP's is een omgeving waarin creativiteit wordt gestimuleerd en beloond en teamwerk belangrijk wordt gevonden. Ook vinden ze het prettig om met verschillende mensen samen te werken, met name om ze te ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling. ENFP's voelen zich vaak aangetrokken tot functies in coaching, ontwikkeling en onderwijs of tot creatieve beroepen of hebben een religieuze roeping.
Rol modellen: Will Smith, Meg Ryan

Insights

Groen is de kleur die het Insights profiel van Barbara weergeeft

Groen zijn de mensen die net als geel overwegend relatie georiënteerd zijn, maar dan introvert. Dit zijn de introverte voelers. Een informele houding is belangrijk en een groen persoon sterkt een team door zeker te stellen dat de persoonlijke relaties tussen collega´s goed blijft. Groene mensen ervaren stress wanneer mensen oneerlijk behandeld worden, waarden in het geding komen. Zij reageren daarop door zich terug te trekken, koppig te reageren of weerstandig op te stellen. Om groene mensen uit de stressvolle situatie te helpen is het belangrijk om het vertrouwen terug te winnen.

Enneagram

Het enneagram profiel van Barbara is een romanticus, creatieve individualist (Type 4)

De romanticus heeft gevoel voor schoonheid en kunst. De romanticus is vaak artistiek en wil zich vaak onderscheiden. De romanticus is op zoek naar het ongewone, het afwijkende. In de ogen van anderen is de romanticus weinig realistisch en vaak ontevreden. Ook kunnen zij als emotioneel ervaren worden. Volgens het enneagram worden romantici gedreven door nijd. Ze voelen zich aangetrokken tot datgene wat ze niet hebben. Andere namen die worden gegeven aan de romanticus; individualist, artiest of verdieper.
Rol modellen: Angelina Jolie, Prince

Profiel van Barbara

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Barbara vinden?

Vertrek vanaf:


Koning Leopold III-straat 2, 8520 Kuurne

Meer informatie over de beschikbaarheden

Van maandag tem zaterdag

Neem contact op met BarbaraToon Contactgegevens

0476 26 96 04

www.barbaravanwonterghem.be

https://www.linkedin.com/in/barbara-van-wonterghem-00165578/