//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Brussel
  4. »
  5. Axelle Golinvaux

Axelle Golinvaux, loopbaancoach bij «Better Minds at Work»"Aanvaardt wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kan aanvaarden."

Ik vertrek van bij de coachee, wat is de professionele missie van de coachee; laat ons daar mee starten. Tijdens loopbaanbegeleiding geeft ik je praktische tips & tricks zodat je je talent en potentieel optimaal kan inzetten. Omdat je graag resultaat wil. Je wil extra inzichten opdoen en weten hoe je die concreet in de praktijk omzet. Je wil met energie en enthousiasme uit de sessie komen. Je houdt van sessies die je een boost geven. Het mag ook allemaal plezant verlopen en luchtig zijn. :-) Ik heb 20 jaar ervaring in HR-operaties en HR-management voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren, zowel in internationale als in lokale omgevingen. Vandaag ben ik een gecertificeerde business- en loopbaancoach en treed ikop als senior trainer & coach bij Better Minds at Work. Mijn jarenlange ervaring zorgt voor scherpe inzichten in een sfeer van onderling vertrouwen.

Tussen 40 en 50 jaar oud

11 jaar ervaring

Nederlands/Frans/Engels

Loopbaancoach

Axelle aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

Loopbaancoach is gespecialiseerd in Assertiviteitscoach / Burnout coach / Executive coach / Teamcoach / Wandelcoach

Sleutelwoorden

Assertiviteit/Authenticiteit/Betrokkenheid/Bore-out/Burn-out/Carrière/Carrière-switch/Carrière-wending/Competenties/Delegeren/Effectiviteit/Evenwicht/Perfectionisme/Work-life balans/Zelfontplooiing/Zelfzorg/Zingeving

Locatie

Wolvertem / Brussel

Profiel van Axelle

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Axelle vinden?

Vertrek vanaf:


1861 Wolvertem

1000 Brussel

Meer informatie over de beschikbaarheden

Tijdens de weekdagen

Neem contact op met AxelleToon Contactgegevens

0476/242057

https://nl.axellegolinvaux.com/

https://be.linkedin.com/in/axelle-golinvaux-19641a