//

Coach details

  1. Home
  2. »
  3. Lummen
  4. »
  5. Annick Saesen

Annick Saesen, loopbaancoach bij «Eclips Consult»"Geloof niet alles wat je denkt!"

Samen zoek ik met je naar mogelijk nieuwe wegen als je vastgelopen bent in je loopbaan. Dit vanuit je kwaliteiten, normen en passie kijken we naar wat een nieuwe uitdaging kan zijn om met de nodige motivatie een nieuw pad te bewandelen. Omdat ik mensen, die het even moeilijk hebben, terug wil activeren door gerichte vragen te stellen om zo terug naar hun kern te gaan . En op die manier hun innerlijke kracht terug te vinden. Op deze manier kunnen ze met nieuw herwonnen veerkracht en bevlogenheid terug aan het werk. Ik word happy van iemand in beweging te zetten die vastgelopen is en zo terug de fonkels in zijn/haar ogen te zien Dankzij de jarenlange ervaring in verschillende bedrijven en ook functie ben ik op veel markten thuis. Vanuit die ervaring kan ik me goed inleven in problemen die voorbij komen tijdens je loopbaan. Vanuit dit weten zoek ik graag mee wat er nodig is om het proces terug in gang te krijgen zodat er weer passie en bevlogenheid vloeit.

Tussen 50 en 60 jaar oud

3 jaar ervaring

Nederlands/Engels/Duits

Loopbaancoach

Annick aanvaardt loopbaancheques

Coaching domeinen

Loopbaancoach is gespecialiseerd in Assertiviteitscoach / Burnout coach / Life coach / NLP coach / Relatiecoach

Sleutelwoorden

Assertiviteit/Bore-out/Burn-out/Carrière/Carrière-switch/Carrière-wending/CV/Eigen zaak/Extravert/Faalangst/HSP/Motivatiebrief/Perfectionisme/Relatie-(problemen)/Sollicitatiebrief/Stress/Work-life balans/Zelfvertrouwen

Locatie

Scherpenheuvel / Lummen

Hoe is Annick als persoon?

MBTI

Het MBTI profiel van Annick is een Protagonist (ENFJ)

Charismatische en inspirerende leiders, die in staat zijn hun luisteraars te fascineren.

ENFJ's zijn vaak warme en ondersteunende persoonlijkheden die goed kunnen samenwerken. Ook zijn ze vriendelijk en georganiseerd. Bovendien zijn ze overtuigend. ENFJ's vinden het prettig anderen te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, tijdmanagement en het halen van deadlines. Ze komen het beste tot hun recht in een omgeving waar samenwerken en harmonie hoog in het vaandel staan, vooral bij het behalen van gezamenlijke doelen. ENFJ's zijn vaak aangetrokken tot banen in de hulpverlening, het onderwijs, de gezondheidszorg of in een religieuze omgeving.
Rol modellen: Barack Obama, Oprah Winfrey

Insights

Geel is de kleur die het Insights profiel van Annick weergeeft

Geel zijn de mensen die net als rood overwegend extravert zijn, maar relatie georiënteerd. Zij raken persoonlijk meer betrokken bij de taken dan rode mensen en zijn goed in het motiveren van anderen. Zij weten mensen te overtuigen met hun enthousiasme maar raken gestrest wanneer ze beperkt worden in hun flexibiliteit, of wanneer er geen plezier mogelijk is. Gele mensen reageren op stres door over responsief te zijn, of hun mening door te willen drukken met veel argumenten. Om de situatie op te lossen hebben gele mensen het nodig om ruimte te krijgen zich te bewegen, hun gezicht te redden.

Profiel van Annick

0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100

Waar kan je Annick vinden?

Vertrek vanaf:


August Nihoulstraat 78/b1, 3270 Scherpenheuvel

Onze-Lieve-Vrouwstraat 42, 3560 Lummen

Meer informatie over de beschikbaarheden

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag ben ik beschikbaar in Scherpenheuvel. Op woensdag ben ik beschikbaar in de groepspraktijk R3G in Lummen. Dit van 9-21u.

Neem contact op met AnnickToon Contactgegevens

0479/932682

http://www.elzita.be

https://www.linkedin.com/in/annicksaesen/

Contacteer Annick Saesen

  0479/932682

  annick.saesen@gmail.com

  http://www.elzita.be

  Linkedin